Draf jadual Peperiksaan Akhir Semester 1 Sesi 2014/2015 Ijazah Sarjana Muda

Makluman :

1. Pelajar dan pensyarah perlu menyemak draf jadual peperiksaan selepas jadual diumumkan.

2. Permohonan pindaan jadual peperiksaan oleh pelajar perlu dibuat secara rasmi dengan sokongan Dekan Fakulti dan pensyarah kursus kepada Ketua Timbalan Pendaftar (Akademik). Permohonan rasmi perlu disertakan dokumen sokongan atau justifikasi pindaan.

3.  Permohonan pindaan jadual peperiksaan oleh pensyarah perlu dibuat secara rasmi melalui Dekan Fakulti kepada Ketua Timbalan Pendaftar (Akademik). Permohonan rasmi perlu disertakan dokumen sokongan atau justifikasi pindaan.

4. Para pensyarah dan pelajar yang mempunyai sebarang pindaan boleh berbuat demikian sebelum atau pada 17 November 2014(Isnin) jam 1.00 petang kepada Unit Peperiksaan Bahagian Hal Ehwal Akademik, UPSI.
  •  Draf jadual Peperiksaan Akhir Semester 1 Sesi 2014/2015 Ijazah Sarjana Muda boleh dimuat turun di sini

Sebarang pertanyaan, sila hubungi Unit Peperiksaan,BHEA di talian: 05-4506321/6949/6318