PELANTIKAN PENSYARAH UNTUK MENGAWAS PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER 2 SESI 2016/2017 IJAZAH SARJANA MUDA

Pensyarah yang dilantik sebagai Ketua Pengawas dan Pengawas  boleh merujuk maklumat terkini jadual bertugas, peta kaunter pengambilan soalan dan tempat-tempat peperiksaan, panduan Ketua Pengawas/ Pengawas dan pas kenderaaan melalui pautan https://mysis.upsi.edu.my:8890/ims/. Sekiranya tidak dapat hadir bertugas pada hari dan masa yang ditetapkan perlulah memaklumkan pihak fakulti untuk mencari pengganti.Sila rujuk jadual bertugas pengawas peperiksaan akhir Semester 2 Sesi 2016/2017 seperti butiran berikut:

Jadual Ketua Pengawas dan Pengawas Peperiksaan Akhir Ijazah Sarjana Muda (sila klik)

Sekian, terima kasih.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi Unit Peperiksaan,BHEA di talian: 05-450 6994/ 6313/ 5016/ 7822

Pengurusan
Unit Peperiksaan