Kepada semua pelajar tersebut di atas yang ingin membuat permohonan rayuan semak semula keputusan markah Peperiksaan Akhir  bolehlah membuat permohonan atas talian (online) mulai 19 Jun 2015 hingga 26 Jun 2015.

Permohonan hendaklah disertakan bersama Slip Bayaran Bank Islam (No. Akaun UPSI – 08068010023133)  atau resit bayaran Bahagian Hal Ehwal Akademik. Bayaran adalah sebanyak  RM 100.00 bagi satu kursus.

Pemohon dikehendaki mengisi permohonan secara atas talian (onlline) di MyUPSI portal.

Permohonan hanya dibuka untuk kursus yang mempunyai peperiksaan akhir sahaja (komponen peperiksaan akhir sahaja yang boleh disemak). Kursus ko-kurikulum tidak dibenarkan.

Untuk Manual Pengguna sila klik di sini.