ANNOUCEMENT ARCHIVE FOR GENERAL

PERMOHONAN KEMASUKAN KE PROGRAM IJAZAH SARJANA MUDA LEPASAN STPM/SETARAF BAGI SESI AKADEMIK 2015/2016 (FEBRUARI).

Adalah dimaklumkan bahawa sistem permohonan kemasukan ke program Ijazah Sarjana Muda Lepasan STPM/Setaraf bagi Sesi Akademik 2015/2016 (Februari) akan mula di buka mulai 14 Oktober (Rabu) hingga 30 Oktober 2015 (Jumaat).

Berikut adalah program-program yang ditawarkan bagi sesi berkenaan:

BIL
FAKULTI
KOD PROGRAM
NAMA PROGRAM
ALIRAN
SEMAKAN SYARAT
FPTV
AT09
Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (Sains Pertanian) dengan Kepujian
SAINS
FSSKj
AS20
Ijazah Sarjana Muda Sains Sukan (Psikologi Sukan) Dengan Kepujian
SAINS & SASTERA
AS74
Ijazah Sarjana Muda Sains Sukan (Sains Kejurulatihan) Dengan Kepujian

Bagi mengakses ke sistem permohonan kemasukan, saudara/i perlu membeli BITARA ID IJAZAH di mana-mana cawangan Bank Simpanan Nasional (BSN) di seluruh Negara mulai 14 Oktober 2015 (Rabu).

Saudara/i boleh mula mengakses sistem permohonan kemasukan mulai 14 Oktober 2015 (Rabu) selepas jam 12.00 tengahari.

Sila Klik Untuk Membuat Permohonan

Perhatian :

Pemohon diwajibkan menghantar Perakuan Permohonan (Online) Kemasukan yang telah dicetak ke:

Bahagian Hal Ehwal Akademik,

Universiti Pendidikan Sultan Idris,

35900 Tanjung Malim, Perak.

(u/p : Unit Kemasukan)